Alle Priser er inkl. moms, men uden levering. Ring for en pris på levering og afhentning.

Alle priser på teltene er inkl. opsætning, nedtagning og på underlag, der kan pløkkes, dog  tillægges der et ekstra gebyr/ timeløn, hvis der ønskes specielle opsætninger samt hvis underlaget ikke kan pløkkes og der ikke kan køres med vores teltvogne fra lastbilen til teltplads.

Lejeperiode: Prisen pr. del dækker et arrangement. Dvs. at hvis du f.eks. skal bruge det lejede en lørdag så kan det afhentes fredag i åbningstiden og skal returneres mandag i åbningstiden. Er ønsket dato f.eks. en onsdag, så kan det afhentes tirsdag i åbningstiden og skal returneres torsdag i åbningstiden.

Betalingsbetingelse:
Der betales senest ved levering eller ved afhentning på Københavnsvej 27, 4000 Roskilde. Vi modtager kontant eller mobilepay på nr 94349 ved levering. Der er også mulighed  for overførsel til vores bank konto. Ved afhentning på Københavnsvej 27, 4000 Roskilde modtager vi dankort, visadankort og Mastercard. Ønsker du at betale med kontanter opkræver vi et depositum.

Vedr. levering:
Vi bestræber os på at tage kontakt min. et døgn før leveringen, med henblik på at aftale et tidspunkt for leveringen.
Når vi ankommer med et telt eller et gulv, skal der være en tydelig opmærkning af, hvor teltet eller gulvet skal ligges.
Evt i form af et billede sendt til Mail: Roskilde.autoudlejning@hotmail.dk eller sms til tlf: 40 30 11 07 .Samtidig skal det tydeligt fremgå, hvor der evt er ledning og rørføring. Vi skal kunne pløkke ned til 80 cm uden at beskadige ledninger eller rørføring.

Vedr. af hentning af ordre: Borde, stole, bænke og service.
Vi stiller ordren klar, så du kan selv kan læsse den i din trailer eller i din bil. Træ- og polstrede stole skal aftentes i en lukkede trailere eller varebiler, da de bliver ødelagt, hvis de bliver våde.

Vedr. levering og afhentning af borde, stole, bænke og service.
Vi kører kun levering og afhentning på hverdage. Vi bestræber os på, at tage kontakt min. et døgn før leveringen, med henblik på at aftale et tidspunkt for leveringen.

Fadølsanlæg:
Vi tager fustager retur, hvis plomben ikke er brudt, dog mod er håndterings gebyr på kr. 100,- inkl. moms.

Service:
Servicen skal returneres vasket og rent. Såfremt servicen returneres ødelagt, med rustpletter eller  tilkalket, opkræves et erstatnings gebyr.
Hvis prisen er inkl. opvask, skal servicen returneres afskyllede og uden madrester. Der opkræves et depositum på kr. 1000,- til dækning af manglende service og mangelfuld opvask.

Ændring af ordre:
Ændring indtil 7 hverdage før levering: Kr. 0
Ændring indtil 4 hverdage før levering: Kr. 250,- inkl moms.
Ændring indtil 1-3 hverdage dage før levering: 500,- inkl moms.

Afbestilling: Telt 4-21 dage før 10 % procent af ordrebeløbet, dog minimum kr. 1000,  1-3 hverdage før: Fuld pris.

Reservationsdepositum: Ved bestilling af telt opkræves et depositum på kr. 1000,- Ved afbestilling 3 uger før levering refunderes depositummet ikke. Reservationsdepositummet returneres efter endt lejemål. Husk derfor at oplyse et kontonr.